Jesper Oehlenschlaeger Madsen

Jesper Oehlenschlaeger Madsen

Om mig

BlogPosted by Jesper Oehlenschlaeger Madsen Thursday, September 13 2007 17:54:15

Mit navn er Jesper Oehlenschlaeger Madsen. Jeg er 23 år og studerer til daglig jura på Københavns Universitet. For tiden er jeg dog bosat i en by kaldet Msida som ligger mellem Valletta og Sliema i det lille land Malta. Her studerer jeg jura på "University of Malta" i et semester, for at lære lidt engelsk, og i øvrigt prøve hvordan det er at bo i udlandet. Jeg vender så igen hjem til februar, for at fortsætte på Københavns Universitet til studierne er gjort færdige - det tager nok et par år endnu.

Min hjemmeside er således for tiden en rejseblog, hvor jeg vil skrive lidt om hvad jeg laver hernede i det lille middelhavsland.

Jeg har haft denne hjemmeside i et par år, men den har været åbnet og lukket efter temperament. Min gamle gymnasieklasses (3.w fra Kalundborg Gymnasium, studenter 2003) hjemmeside har dog boet på siden det meste af tiden, men er til gengæld ikke blevet opdateret i et års tid. Hjemmesiden har bl.a. tidligere været brugt til politisk blog, hvad den nok vil blive brugt til igen engang langt ude i fremtiden. Indlæggene (hvoraf nogle stadig kan findes), kan ikke undgå at være farvede, jeg er medlem af Socialmdemokratiet (og DSU og Frit Forum). Jeg har desuden i mange år været aktiv i studenterpolitik gennem Forenede Jurister og Studenterrådet (og i gymnasiedagene i elevrådet).

Kontakt:

Telefoner:
+45 36 99 16 84 Dansk fastnetnummer, som jeg grundet Internettet kan tage i udlandet. Det er billigt for både dig og mig. Til gengæld svarer jeg kun når min computer er tændt.
+45 ******** Mit danske mobilnummer, som jeg ikke så ofte svarer på. Den er dyr for mig.
+356 99 82 49 93. Mit maltesiske mobilnummer som jeg svarer på (næsten) hele tiden, men det er dyrt for dig.

Adressen på Malta:
Jesper O. Madsen
Dainty Court
Fl. 6
Imhallef P. Debono Street
Msida
Malta
(Nej der er ikke noget husnummer).

Adressen i Danmark
Jesper O. Madsen
Peter Bangs Vej 1
Gang 2 værelse 14
2000 Frederiksberg

Blog Image

  • Comments(0)//malta.jesperomadsen.dk/#post17